ЗЕЛЕНИ УЧИЛИЩА И ЛАГЕРИ

Няколко образователни заведения и спортни клубуве  в страната  избират точно нас, за да организираме перфектно зелено училище. А ние го правим с желание и отговорност. Отдали сме се на мисията да осигурим най-добрата комбинация от екскурзия, нови знания и увлекателни занимания.

Global Holidays е туристическа агенция, която е спечелила доверието на своите клиенти, организирайки тяхната неповторима почивка. Ние предлагаме изгодни оферти за екскурзии в целия свят. Нашата мисия е да осигурим най-високото възможно качество на най-разумната цена. Знаем, че хората ни се доверяват за своята почивка, за да нямат грижи и проблеми. Затова сме готови да осигурим на всеки неговата мечтана ваканция – съчетание от хубави спомени и незабравими преживявания.

Нека си го признаем – на децата не им се учи през лятото. Но винаги има начин да привлечем вниманието на малчуганите и да им предадем ценни уроци. И лятото е точното време, а зеленото училище е точното решение. Защо?

Често родителите нямат достатъчно време за почивка и не успяват да заведат децата си никъде през лятото. Но да бъдат затворени в класната стая или вкъщи през цялата ваканция също не е добър вариант.

Зеленото училище е образователна ваканция

  • Децата успяват да научат не само уроци за училище, но и житейски.
  • Придобиват нови умения
  • Създават приятелства
  • Прекарват повече време сред природата
  • Укрепват физически

Зеленото училище често има и скрити ползи, които обаче също са много важни за развитието на детето.

Увереност

Детето получава голяма увереност. Това се случва несъзнателно, но е естествено – ученикът е далеч от семейството си и има отговорности, освен че се забавлява. Научава се да се справя сам с обикновени ежедневни ситуации. Tова е бонус за усъвършенстването на различни умения.

По-бързо учене

Ако децата не се занимават с нищо креативно и не учат по никакъв начин през лятото, след това им е много трудно да възвърнат концентрираността си през септември. Все пак задължителната литература за лятото не се дава просто така. По малко упражнения на ден могат да направят чудеса с образователното развитие на ученика.

Научават повече за родината си

Зеленото училище се прави обикновено в друго населено място, което има всички подходящи условия – природни дадености и културни забележителности. И двете могат да накарат децата да се чувстват като изследователи и да ги провокират да научат повече за родината си (и да я обичат).

Израстване

Когато детето не е само с обичайните си съученици, то може да прояви нови черти на характера си. Може да открие, че е различно от представите на другите за него – просто защото е пораснало.

Пример: Мария е на 9 години и всички мислят, че е много тихо и затворено момиче. Но по  време на зеленото училище се запознава снови деца, придобива увереност и става много по-комуникативна.

За да изберете правилното зелено училище, трябва да имате предвид най-вече едно нещо – баланс. Игри, спорт, интересни занимания и уроци.

EКСКУРЗИЯ ДО П-РА „СЪЕВА ДУПКА“

Еднодневна

С автобус

БЯЛО УЧИЛИЩЕ БОРОВЕЦ

Бяло училище

С автобус

ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ

Зелено училище

С автобус

ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ ТРЯВНА

Зелено училище

С автобус

ЛЕТЕН ЛАГЕР КАМЧИЯ

Летен лагер

С автобус

ЛЕТЕН ЛАГЕР КИТЕН

Летен лагер

С автобус

ЛЕТЕН ЛАГЕР МС „СЛЪНЧЕВ БРЯГ“

Летен лагер

С автобус

ДЕТАЙЛИ

Lorem Ipsum Dolor Sit Amet

ПРИКЛЮЧЕНИЕ В С. СТАКЕВЦИ

Зелено училище

С автобус

ПРИКЛЮЧЕНСКИ ЛАГЕР СРЕД ПРИРОДАТА „ЕСЕН В РОДОПИТЕ“

Зелено училище

С автобус

СПОРТЕН ЛАГЕР В ТЕТЕВЕН

Спортен лагер

По заявка

СПОРТЕН ЛАГЕР С. АПРИЛЦИ

Спортен лагер

По заявка

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

Global Holidays © Copyright 2019 Всички права запазени

Общи условия за ползване

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЯ ЗА ПОЧИВКА

Абонирай се за бюлетина ни и получи оферти и големи намаления за следващата ти почивка.

Тази информация няма да бъде предоставена на трети лица. Използва се единствено за да получите престоящи промоции